Ilja - Portretfotografie, sport en evenementen
IMV - Fotografie

FAQ

Frequent Asked Questions

Waarom zet je een watermerk op al je foto’s ?

Waarneer men mijn foto’s wil gebruiken voor nieuwsartikelen, folders, websites etc. Neemt u dan even contact daarover op met mij . Ik wil wel graag weten wie mijn foto’s waar en waarvoor gebruikt en dat men vermeldt dat ik de fotograaf ben. Ik kan dan ook eventueel  de high-resolutie full quality foto’s leveren en we kunnen overleggen of ik misschien nog andere en betere foto’s beschikbaar heb. Met een watermerk bescherm ik een beetje mijn creatieve eigendom maar er zijn helaas altijd mensen die zonder respect hier misbruik van maken. Zie ook Algemene voorwaarden

 

Kan ik foto’s bij jou bestellen ?

Natuurlijk kan dat. Zowel voor privé als voor commerciële doeleinden kunnen foto’s bij mij worden besteld. Stuur me een e-mailtje en we maken een afspraak. Ik vraag wel een kleine vergoeding die afhankelijk is van de omstandigheden. Iemand die persoonlijk een full resolute foto wil van zijn bv kitesurf-stunt betaalt natuurlijk een kleinere vergoeding dan een bedrijf dat een foto wil in zijn brochure om product te verkopen of een krant die een foto van mij gebruikt in een persartikel.

 

Doe je ook fotoshoots in opdracht ?

Jazeker. Voor privé personen individuele portret fotografie en ook veel gezins- en/of zwangerschaps- fotoshoots. Afhankelijk van de afspraak publiceer ik deze wel/niet of gedeeltelijk op de website. Voor organisaties en bedrijven doe ik fotoshoots voor hun website, artikelen etc. Neem gerust contact met me op om ideeën te bespreken.

 

error: Content is protected !!